Zoznam našich malých čakateľov a registrácia

Na našom čakacom zozname nie sú z dôvodu ochrany osobných údajov žiadne fotografie detí. Samozrejme, že fotografiu dostanete, keď sa rozhodnete sponzorovať jedno alebo viacero detí. Na obrázku vedľa sú náhodné deti. V dolnej časti tejto stránky nájdete formulár, ktorým sa môžete vzdať svojho výberu. Aj keď nemáte žiadne preferencie, môžete to uviesť.

POMÔŽETE NÁM ZMENIŤ ŽIVOT JEDNÉHO Z TÝCHTO DETÍ?


Ikira
Ikira Were sa narodila v roku 2018 ako 7. v rodine so 4 chlapcami a 4 dievčatami. Jeho otec zomrel na rakovinu v roku 2020. Jeho matka sa snaží uživiť rodinu domácimi prácami, ale to je pri toľkých deťoch veľmi ťažké. Pomáha aj babka, ale má slabé zdravie. Rodina žije v dočasnom dome v Nabiganda-Butaleja. Ikira navštevuje Queens Nursery School Natuwa.


Daniel
Daniel sa narodil v roku 2018 a je jediným dieťaťom svojej matky. Danielov otec zahynul pri dopravnej nehode v roku 2019. Rodina je veľmi chudobná. Matka nemá žiadny zdroj príjmu, po strate manžela sa vrátila k rodičom. Jej rodičia sú starí a život je teraz, keď má dieťa, ťažký. Žijú v Mbale a Daniel navštevuje základnú školu Little Angels v P1.


Angel
Angel sa narodila v roku 2018 ako najmladšia v rodine dvoch chlapcov a troch dievčat. Jej otec zomrel v roku 2021 na následky uštipnutia hadom. Rodina žije v Kamonkoli a Angel navštevuje základnú školu Divine v triede P1. Rodina je veľmi chudobná. Angelina matka sa príležitostne snaží zarobiť peniaze prácou v záhrade iných. Dve deti z rodiny podporuje CCP.


James
James sa narodil v roku 2018 ako druhé dieťa. James má 2 bratov. Jeho otec zomrel v roku 20219 v dôsledku ochorenia Covid. James a jeho bratia zostávajú u svojej babičky, zatiaľ čo ich matka sa snaží zarobiť nejaké peniaze. Babička je stará a slabá a nedokáže zarábať peniaze. Rodina zúfalo potrebuje našu pomoc. James navštevuje materskú školu svätého Jozefa.


Daniel
Daniel sa narodil v roku 2019 ako druhé dieťa. Má 2 bratov. Jeho otec zomrel pri nehode na motocykli v roku 2018. Daniel a jeho bratia zostávajú so svojou babičkou, ktorá je tiež stará a slabá a nedokáže zarábať peniaze. Žijú v dedine Busoba, kde Daniel navštevuje materskú a základnú školu Gideon. Rodina zúfalo potrebuje našu pomoc. Daniel je jedným z Jamesových nevlastných bratov.


Victoria
Victoria sa narodila v roku 2019 ako najstaršie dieťa. Má 1 brata. Jej otec zomrel v roku 2020 v dôsledku otravy jedlom. Viktória a jej malý brat zostávajú so svojou babičkou, ktorá je tiež stará a slabá a nedokáže zarábať peniaze. Ich matka sa znovu vydala, ale ako to v Ugande často býva, nový muž nepreberá zodpovednosť za deti a deti sú potom umiestnené u starej mamy. Žijú v dedine Busoba, kde Victoria navštevuje materskú a základnú školu Gideon. Rodina zúfalo potrebuje našu pomoc.


Emma (Emmanuel)
Emma sa narodil v roku 2019 ako šiesty v rodine troch chlapcov a troch dievčat. Otec zomrel v roku 2018 v dôsledku vysokého krvného tlaku a matka je slabá v dôsledku infekcie HIV. Emma a jeho súrodenci bývajú u starej mamy, ktorá je stará a slabá a nedokáže zarábať peniaze. Žijú v dedine Busoba, kde Emma navštevuje materskú školu svätého Jozefa. Rodina je veľmi chudobná a zúfalo potrebuje našu pomoc.

Naam kind (of: geen voorkeur)
street & number
if we can have your mobile number, we can perhaps send whatsapp from the field.